Självledarpodden

Klicka på länken under varje avsnitt för att komma till podden

Avsnitt 1

Egna företagare och livshjulet

I premiär avsnittet ger Frida och Kristina en inblick hur de började som egna företagare. De definiera också självledarskap. Och ger tips om ett enkelt sätt att undersöka dina önskemål om framtiden.

fridakristina1610_edited_edited.jpg

Avsnitt 2

Att hitta meningsfullhet och hur motivation fungerar

Frida och Kristina pratar om mål, syfte och meningsfullhet samt att ha god kännedom om sina egna begränsningar och möjligheter. Frida berättar om hur hon arbetar med målbilder när hon ska nå sitt personbästa. Kristina delar också sina tankar vad som händer med motivation när någon värderar dig genom att sätta en siffra på den. De rekommenderar också en författare David H. Pink som har skrivit en bok om just motivation, Drive, och det finns en kortfilm på Youtube att som sammanfattar innehållet. Länk finns här:

https://youtu.be/y1SDV8nxypE

avsnitt 2 insta.png

Avsnitt 3

Visualisera mål och jag och teamet

Både Frida och jag använder mentala bilder och visualiserar våra mål och drömmar. De blir värdefullt för ta sig framåt när det går tungt i livet eller på loppet.


I avsnittet citeras tillitsbaserat ledarskap och vi pratar om vikten av mål teamet. 

Frida delar tankar om att delta i landslagets och att ha mål både individuellt och teamet.


Du kan också hämta en karta på våra hemsidor vad vi tycker att självledarskap kan innehålla för områden. Du kan beställa kartan här på hemsidan.

avsnitt3 insta.jpg