top of page

Anlägg din drömträdgård!

Uppdaterat: 14 okt. 2021

Min och min familjs första trädgård var på strax under 3000 kvadratmeter och innehöll stora rabatter, igenvuxna! Ivrig att ta mig an dessa, läste jag allt vad jag kom åt i trädgårdsskötsel. Testade praktiskt. Grävde om jorden, rensade kirskål, brännässlor och pysslade om befintliga blommor. Förbättrade jorden och förstärkte med gödsel. Drömde om fantastiska blomrabatter liknande fina engelska trädgårdar. ✨


Det höll mig i gång! Köpte blommor, fick sticklingar och samlade skatter. Vattnade och rensade, odlade grönsaker. Flera misslyckande på vägen. Broccolin och rosorna som blev uppätna av rådjur. Blommor som inte trivdes, fick flyttas och omplanteras till sina bästa förhållanden. Blommor och buskar som växte och frodades. 🌸


Det blev en trädgård med rabatter med vackra blommor och buskar. Blev den som min vision? Nja, visionen hjälpte mig att ha driv och engagemang i arbetet med trädgården. Den fick mejslas ut efter att de omständigheter som fungerade och passade den här trädgårdens placering och jordmån. Det tog sin tid. I samarbete med naturen. Svackorna när det jag inte fick se de vackra rosorna slå ut. Glädjen att åstadkomma något. 💛


Vad är ditt nästa steg och vad behöver du göra för att få engagemang kring din vision och målbild❓

👇

📥Kontakta mig för stöd och hjälp med att omsätta din vision till konkreta målbilder och aktiviteter!🧭

#förändringsledning#ledarskapsutveckling#medarbetarengagemang


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page