top of page

När är vi framme - hur lång tid tar det?

Tänkt dig att du ställer in kompassen mot ett mål. Du har ett uppdrag och vet vart du och teamet ska och vill uppnå. Tar ut inriktningen. Du har uppskattat vilken tid det kommer att ta. Du orienterar mot målet. Det här blir enkelt, vi ska från A till B. Frid och fröjd.

Och vad finns mellan A och B? En sjö, ett berg eller våtmark? Du behöver gå en omväg. Det tar betydligt längre tid än beräknat. Ibland går det att gena, du vinner tid.


Du orienterar med ditt team, alla ska med! De har olika kunskaper och erfarenheter av orientering. Olika synpunkter på vilken väg ni ska gå. Det uppstår gnissel i teamet. Någon får skoskav och en annan har glömt regnkläder och blir genomblöt och frusen. Någon vill hoppa av,. Vända tillbaka. Du får nya insikter och justerar vägen till målet.


Oavsett förändringsresan mål och längd är det viktigt att planera och undersöka resans väderförhållanden och geografi. Att få med både mat, kläder för väder och plåster underlättar och förbereder en bra tur.


Av mig får du hjälp att förbereda och genomföra förändringsresan.

Du får stöd i arbetet


- att få fler perspektiv belysta av din verksamhet (jag kan erbjuda kompetens inom både HR-området och att leda en verksamhet i förändring)

- att få samtala och stöd av en person utan för din verksamhet - sekretess är givet

- att hur du kan navigera och undvika misstag och

- att arbeta med att vända motstånd till engagemang
Vad är din erfarenhet, hur lång tid tar en förändring?


Kontakta mig för att ta ut inriktningen och lägga upp förändringsresan!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page